Cautare

981 de rezultate pentru "piatra neamt" (3.31 secunde)
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Cererea a venit in urma scandalului de la Piatra Neamt, in urma caruia s-a pus problema demiterii si sefului Inspectoratului Politiei Judetene Neamt, Aurelian Soric, pentru management defectuos.
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
Vom lupta cu regimul Basescu, vom guverna bine si vom castiga alegerile si pe 25 mai, si pe 16 noiembrie!", a spus premierul Victor Ponta la Piatra Neamt.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
La Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, in prezenta capilor partidului, a avut loc ieri prima conferinta judeteana a liberal-democratilor nemteni, organizatia situata pe primul loc in tara ca numar de membri si organizare.
Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt. ... Falca la Arad, Pinalti la Piatra-Neamt, Videanu la Capitala, MRU la SIE, Boc la Victoria, Cel care nu i se spune numele la Cotroceni.
Oradea, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Bacau, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe. ... Pana acum, 14 cladiri au fost reabilitate, din cele 693 de blocuri inscrise in acest program, in Bucuresti, Buzau, Medgidia, Moldova Noua, Ploiesti, Topoloveni, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Targoviste si Targu Mures.
Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii: ... A facut, timp de 10 ani, gimnastica ritmica de performanta, la Clubul Sportiv din Piatra Neamt.
google-analytics.com